توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

پلمب آرایشگاه زنانه به‌دلیل دخالت در امور پزشکی

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از پلمب یک آرایشگاه زنانه که اقدام به انجام امور پزشکی در این واحد صنفی کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مجید عسکری‌نیا در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در جریان اجرای طرح نظارت بر واحد‌های صنفی از فعالیت یک فرد متخلف که به صورت غیرمجاز اقدام به انجام امور پزشکی در یک آرایشگاه زنانه کرده بود، با خبر شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به نتایج بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده از سوی ماموران پلیس گفت: ماموران در جریان بررسی‌های خود متوجه شدند که در این واحد صنفی آرایشگاه، بدون اخذ هیچگونه مجوزی امور پزشکی نظیر چربی‌کشی، تزریق ژل، بوتاکس، نخ‌کشی و... انجام شده است. در همین راستا نیز هماهنگی با مقام قضایی انجام و مجوز‌های لازم در این خصوص دریافت شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان با اشاره به حضور ماموران در محل این آرایشگاه در محدوده گلستان و انجام بازرسی از آن به همراه کارشناسان پزشکی، اظهارکرد: در جریان بازرسی ماموران از این آرایشگاه مقادیری لوازم و تجهیزات پزشکی غیر بهداشتی نیز کشف و ضبط شد. هچنین ماموران متوجه شدند که تا کنون چندین نفر به این محل مراجعه و از خدمات پزشکی فاقد مجوز که امکان وارد شدن آسیب به افراد نیز درپی آن متصور بود، استفاده کرده‌اند.

عسکری‌نیا با بیان اینکه آرایشگاه مورد نظر با حکم قضایی پلمب شد، گفت: همچنین برای متصدی این آرایشگاه نیز پرونده‌ای تشکیل شد و متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار